Teoriundervisningen

Teoriundervisningen er en af grundstenene  og en meget vital del af det at tage et kørekort. Det er meget vigtig at eleven bl.a. har en forståelse for de risikohold og faremuligheder, man som bilist vil møde i trafikken.

DERFOR har jeg valgt at bruge den gode gamle klasse undervisning i min køreskole:

Dialogen mellem elev og lærer er vital for,  at eleven i fremtiden kan blive en god og sikker bilist. Det er vigtigt, at eleven får en forståelse for de forskellige risikoforhold og faremuligheder, men dagligt støder på i trafikken.

Jeg vil gøre mit ypperste for at samtlige elever får den bedst mulige oplevelse.

  1. Holdundervisningen vil foregå på små og effektive hold, så jeg hele tiden sikrer mig, at eleverne bliver inddraget på en god og positiv måde.
  2. Det er samme hold, du følger i hele undervisningsforløbet, så man vil få et netværk af elever, der kan støtte og hjælpe hinanden.
  3. Jeg vil tage udgangspunkt i den anerkendende og positive undervisningsform, så jeg sikrer mig den bedste og mest positive indlæring hos eleven.
  4. Der vil være gratis vand og sodavand til hver undervisningslektion, og min kæreste ( Susse ) har lovet engang i mellem at bage en kage.

Jeg vil gøre mit ypperste for at samtlige elever får den bedst mulige oplevelse.

Her finder du mig

Om Mig

Brian Rahr Petersen
Kørelærer

Jeg er udlært mejerist i 1993, og har i en længere periode arbejdet inden for faget.

De senere år har jeg været beskæftiget inden for det faglige system, primært med konfliktløsning og kommunikation.

Da kommunikation har min store interesse, er det min forventning, at jeg, via en positiv og anerkendende dialog med eleverne, kan være med til at give dig en unik oplevelse, når du erhverver dit kørekort hos mig.

Unik-Trafik blevet startet i 2013.