Det gode valg

At vælge kørelærer er i høj grad en tillidssag.

Brian Rahr Petersen
Det aller-vigtigste i ethvert uddannelsesforløb er motivationen og glæden ved at lære. Jeg vil derfor, i min undervisning, bruge den positive og anerkendende tilgang til eleverne. Derved vil alle elever føle sig som en del af holdet, og mest af alt vil hver enkelt elev føle sig VÆRDSAT. Det, kombineret med en sjov, uformel og hyggelig undervisningsform, vil medvirke til, at alle får en god oplevelse, når de tager kørekort hos Unik-Trafik.

4 gode grunde til at vælge Unik-Trafik:

Undervisningen:
Teoriundervisningen er den ”gode gamle klasse undervisning”, hvor jeg vil sikre mig, at I har forstået alle de fare muligheder og risikoforhold, man vil møde ude i trafikken. Dialogen med eleverne er vital for en god og grundig uddannelse. Dermed sikres, at alle kommende bilister fra Unik-Trafik bliver sikre, hensynsfulde og agtpågivende bilister. Suppleret med PC-undervisning hjemme hos jer selv, bliver du bedst mulig klædt på til at bestå teoriprøven. Der vil være gratis sodavand og vand til hver undervisningsaften, og pizza på 8. og sidste lektionsaften i forløbet.
Beliggenheden:
Beliggenheden midt mellem handelsskolen/gymnasiet og Aabenraa rutebilstation gør, at eleverne let kan komme til og fra undervisning. Alt praktisk kørsel vil forgå i og omkring Aabenraa og omegn.

Prisen:
Prisen er ofte også et vigtigt parameter, når der skal vælges køreskole. Derfor har jeg bestræbt mig på at holde et lavt prisniveau, så alle kan erhverve en god og sikker uddannelse til en yderst favorabel pris.
Skolevognen:
Som skolevogn har jeg valgt en VW Golf. At valget, efter mange overvejelser, netop faldt på en VW Golf, er der flere grunde til. Bilen er overskuelig og med rigtig gode orienterings vilkår. At den er overskuelig gør, at I kan koncentrere jer om at køre bil, og dermed holde køretimerne og prisen på et fornuftigt niveau. Derudover er det en sjov lille bil med rigtig gode køreegenskaber og stor køreglæde. Endelig kan du tage kørekort med ”grøn samvittighed”, da den har et meget lavt forurenings niveau.

Hos Unik-Trafik lærer du ikke kun at bestå... - Men også at forstå

Brian Rahr Petersen

Her finder du mig

Om Mig

Brian Rahr Petersen
Kørelærer

Jeg er udlært mejerist i 1993, og har i en længere periode arbejdet inden for faget.

De senere år har jeg været beskæftiget inden for det faglige system, primært med konfliktløsning og kommunikation.

Da kommunikation har min store interesse, er det min forventning, at jeg, via en positiv og anerkendende dialog med eleverne, kan være med til at give dig en unik oplevelse, når du erhverver dit kørekort hos mig.

Unik-Trafik blevet startet i 2013.